Dennis Boendermaker
Dennis Boendermaker
2024-02-18
Ik heb vorig jaar m'n 3e racefiets gekocht bij Conijn. Hij heeft prachtige fietsen staan en veel kennis van zaken. Ik word altijd goed en, niet onbelangrijk voor een wielrenner, snel geholpen. Na de koop van mijn Orbea vorig jaar ervaar ik ook het voordeel van het kopen van een fiets in een fietsenwinkel ipv bijv. online. Je kan makkelijk even langs als er iets is en de service bij Conijn is prima.
Paul
Paul
2023-11-18
Mooie winkel met mijn favoriete fietsmerk Specialized Erg netjes geholpen en helemaal geslaagd voor mijn Turbo Vado 3.0 IGH Hier kom ik zeker terug, ook voor het onderhoud van mijn racefiets
David Hoeflaak
David Hoeflaak
2023-11-07
The Konijn Team did a great job doing maintenance on my bike this Summer and charged nothing more than strictly necessary - which does not always happen in the world of bike repairs. It's been months and hundreds of km's later, and the bike is still in fantastic shape. Thanks a lot!
Francien Onderdijk
Francien Onderdijk
2023-10-10
De eigenaar, Jacco, is top … én hij heeft de mooiste fietsen ❤️❤️❤️ Francien Onderdijk
Jaap De Jong
Jaap De Jong
2023-10-10
Mooie ruime winkel, mooi aanbod. Prettige en vakkundige hulp.
Ko van Reenen
Ko van Reenen
2023-07-20
Zeer behulpzaam
John De Roo
John De Roo
2023-06-23
Mijn racefiets gebracht voor een kleine beurt. Pinarello niet bij Konijn gekocht, maar in Zeeland. Ik had wat problemen met mijn fiets, schakelt niet goed en knerpend geluid vanuit crankstel. Had veel binnen gefietst op de Elite, waardoor mijn stuurlint wel aan vervanging toe was. Afspraak gemaakt en na reparatie netjes een bericht dat fiets klaar was. Nieuwe buiten en binnen derailleur kabel ( vrij snel na 1500 km) afgesteld en schakelt weer perfect. Ben heel tevreden met wat er is gedaan en ik fiets weer perfect. Ook van Jacco advies betreft zadel, heb nogal fysieke problemen. Nieuwe stuurlint gekocht en geplaatst en nu zit ik fout heb niet gevraagd wat de kosten zijn van monteren stuurlint, daar ik bij mijn oude FM dit als service erbij werd gedaan. Moest toen alleen stuurlint betalen vond €16.50 ex btw een hoop geld voor vervangen stuurlint. Vandaar de 4* Ik moet even wennen aan mijn nieuwe service punt. Ik vind de ontvangst en de service goed.
Hans Schipper
Hans Schipper
2023-04-26
Keurig nette zaak en deskundig geholpen door Jacco.
T M
T M
2023-03-27
Topzaak met bijzonder mooie fietsen.