Aanbieding!

Virb Ultra 30

Merk: Garmin
Categorie:

 429,00  399,00

Product Description

Garmin VIRB Ultra 30: Ultra-HD 4K action camera met 3-assige beeldstabilisatie en gegevensprojectie

  • Video-opnamen in ultra-HD 4K/30fps, voorzien van 1,75-inch touchscreen om te kunnen zien wat je opneemt
  • Vloeiende, stabiele videobeelden, ongeacht de gesteldheid van het terrein3
  • Handsfree opnamen maken met spraakbesturing om opnemen te starten en te stoppen, foto’s te maken of memorabele momenten vast te leggen
  • Ingebouwde sensors en GPS om G-Metrix™ gegevens vast te leggen die bewijzen hoe ver, hoe hoog en hoe snel je was
  • Ultragevoelige microfoon voor glasheldere geluidsopnamen, zowel binnen als buiten de waterdichte² behuizing

Garmin VIRB Ultra 30

Gestabiliseerde ultra-HD-videobeelden

Met deze uitmuntende camera kun je al je avonturen vastleggen in haarscherpe videobeelden tot 4K/30fps. De Garmin VIRB Ultra 30 is ook voorzien van 3-assige beeldstabilisatie, zodat de opnamen die je maakt tijdens snowboarden, fietsen of crossen over onbegaanbaar terrein nooit schokkerig zijn. De 3-assige beeldstabilisatie werkt alleen op opnamen tot 1080p/60 fps.

De meest connected camera tot nu toe

Als je niet live streamt, kun je de draadloze connectiviteit bijvoorbeeld gebruiken om de Garmin VIRB Ultra 30 te verbinden met de VIRB Mobile app. Met deze gratis app op je compatibele smartphone of tablet kun je die perfecte opname voorbereiden, meerdere camera’s bedienen, opnamen bewerken en zelfs delen. Met Miracast -compatibele toestellen, zoals de Roku® en andere, kun je ook draadloos uitzenden.

3_s300

Gemakkelijk te bedienen

Onvergetelijke momenten vastleggen is met de Garmin VIRB Ultra 30 action camera gemakkelijker dan ooit. Op het heldere LCD-kleuren-touchscreen kun je precies zien wat je opneemt. Het intuïtieve touchscreen werkt zowel binnen als buiten de meegeleverde waterdichte behuizing en via simpele menu’s kun je instellingen zo nodig gemakkelijk aanpassen. Met one-touch-knoppen kun je de camera snel in- en uitschakelen of in actie snel een foto maken.

Spraakbesturing

Ook als de camera buiten bereik is of op je helm is bevestigd, of als je je handen vol hebt met andere dingen, moet je de camera kunnen bedienen. Daarom is de Garmin VIRB Ultra 30 action camera voorzien van spraakbesturing via Sensory TrulyHandsfree™ technologie. Met simpele opdrachten, zoals “start recording” of “take a picture” kun je de camera handsfree bedienen. Je kunt de Garmin VIRB Ultra 30 zelfs een opdracht geven als “remember that” om te zorgen dat de camera de opnamen van tags voorziet als geheugensteuntje voor later. De spraakbesturing werkt alleen in het Engels.

Video’s maken en delen

Met de gratis VIRB Mobile app kun je video-opnamen niet alleen live streamen. Je kunt de app ook gebruiken om videobeelden die automatisch de beste momenten markeren te bekijken, te bewerken en te delen. Projecteer G-Metrix gegevens op de opnamen en deel deze vervolgens met vrienden op sociale media. VIRB® Edit is een gemakkelijk te gebruiken desktop-bewerkingsprogramma boordevol functies, waarmee je automatisch video’s kunt maken, muziek kunt toevoegen, videoclips kunt bijsnijden, overgangen kunt invoegen en de video kunt perfectioneren.

Vorige pagina