Epic S-Works frameset (new 2021)

Merk: S-WORKSSpecialized
Categories: ,

 4.999,00

Clear selection

Product Description

De Epic, de fullsuspension die voelt als een hardtail op snelle tracks is nu verbeterd op meerdere punten.

De S-Works frameset wordt geleverd met voorvork en zadelpen en is het topmodel uit de Epic serie. Zelf of in samenwerking met ons deskundig advies kan deze fiets worden opgebouwd.

Frame:

Opnieuw ontworpen met een focus op efficiënte krachtoverdracht en betere handlingprestaties. Het geheel nieuwe FACT 11m carbon frame van de Epic heeft een 15 procent stijvere achterkant om optimaal te profiteren van het nieuwe race-tuned pedaalplatform van de BRAIN, terwijl de herziene carbon lay-out van de voorste driehoek gewicht bespaart, waardoor de al torenhoge stijfheid/ gewichtsverhouding van de Epic nog hoger wordt.

Brain:

Het nieuwste BRAIN-ontwerp, dat hand in hand met de nieuwe Epic is ontworpen, stelt de verwachting van efficiëntie opnieuw in. Waarbij gebruik wordt gemaakt van een nieuw, race-tuned pedaalplatform BRAIN om ervoor te zorgen dat elke mogelijke watt wordt vertaald in voorwaartse beweging, terwijl momentum vertragende oneffenheden in de ondergrond beter dan ooit worden geabsorbeerd.

Vorige pagina

Additional Information

Maat

Vork: RockShox SID SL ULTIMATE BRAIN, Top-Adjust Brain damper, Debon Air, 15x110mm, 44mm offset, 100mm Travel
Onderdelen groep: nvt
Frame: S-Works FACT 12m Carbon, Modern XC Race Geometry, Rider-First Engineered™, threaded BB, 12x148mm rear spacing, internal cable routing, 100mm of travel
Wielen: nvt
Afmontage: zadelpen S-Works FACT carbon, 10mm setback, 30.9mm