Epic Expert (new 2021)

Merk: Specialized
Categorie:

 6.499,00

Clear selection

Product Description

De Epic, de fullsuspension die voelt als een hardtail op snelle tracks is nu verbeterd op meerdere punten. De Expert heeft zowel voor als achter het brain principe waarbij de dempers zichzelf uitschakelen en inschakelen en u kunt zich kunt concentreren op het fietsen.

Frame:

Opnieuw ontworpen met een focus op efficiënte krachtoverdracht en betere handlingprestaties. Het geheel nieuwe FACT 11m carbon frame van de Epic heeft een 15 procent stijvere achterkant om optimaal te profiteren van het nieuwe race-tuned pedaalplatform van de BRAIN, terwijl de herziene carbon lay-out van de voorste driehoek gewicht bespaart, waardoor de al torenhoge stijfheid/ gewichtsverhouding van de Epic nog hoger wordt.

Brain:

Het nieuwste BRAIN-ontwerp, dat hand in hand met de nieuwe Epic is ontworpen, stelt de verwachting van efficiëntie opnieuw in. Waarbij gebruik wordt gemaakt van een nieuw, race-tuned pedaalplatform BRAIN om ervoor te zorgen dat elke mogelijke watt wordt vertaald in voorwaartse beweging, terwijl momentum vertragende oneffenheden in de ondergrond beter dan ooit worden geabsorbeerd.

 

Vorige pagina

Additional Information

Maat

,

Vork: RockShox SID SL BRAIN, Bottom-Adjust Brain damper, Debon Air, 15x110mm, 44mm offset, 100mm Travel
Onderdelen groep: SRAM X01 Eagle
Frame: FACT 11m Full Carbon, Modern XC Race Geometry, Rider-First Engineered™, threaded BB, 12x148mm rear spacing, internal cable routing, 100mm of travel
Wielen: Roval Control Carbon, 25mm internal width, Zero bead hook, Tubeless ready, 28h
Afmontage: Specialized