Endurance Racefietsen

image tekstpagina seek and enjoyJij kijkt uit naar de zondagochtend om te genieten op de racefiets.  Heerlijk toeren met of zonder navigerende fietscomputer. Samen met een groep vriendinnen, vrienden of met je partner. Of gewoon heerlijk even alleen je hoofd leeg maken.  Een lange ontspannen rit in de vrije natuur. Het lijkt erop alsof de wereld er even voor jou alleen is.

Onderweg stoppen voor koffie met appeltaart!! Op het terras mag er best opgeschept worden over je fiets, hoe comfortabel die is met de Zertz in het frame, ideaal als schokdemper, laat de kasseienstroken maar komen! En de 25 tot 28mm bandjes, wordt jouw fiets echt niet langzamer van, geeft alleen maar extra comfort.  Iets meer accelaratie inzetten om als eerste het plaatsnaambordje aan te tikken is geen enkel probleem.  Lonkt het allemaal toch naar iets meer sensatie , kan ook! Dan wordt je wielertoerist op je snelle comfortabele endurance fiets. Daags voor de ronde van Vlaanderen hetzelfde parcours afleggen als de wielerklassieker. Nog wat power over! Dan liggen de Mont Ventoux en de  alp d’huez te wachten.

Je fiets afgemonteerd met Shimano 105, Ultegra, 10 of 11 speed beklim je deze bergen met twee vingers in je neus. Voor de ‘seek and enjoy’ rijder mag ook de fietskleding niet ontbreken.Draagcomfort is waar het om draait bij de ‘seek and enjoy’ rijder. Kleding voor deze rijder onderscheid zich doordat het meer elastisch is, diepere zakken op de rug en vaak ook nog een zakje met een rits erin verwerkt. Een comfortabele pasvorm en een goede snit. Houdt de huid droog en zorgt voor optimale ventilatie. Ook onder de fietskleding voor de ‘seek and enjoy’ rijder draagt men geen slip. Onder het truitje is een zweethemd aanbevolen. Wie zichzelf in de ‘seek and enjoy’ rijder herkent komt naar Konijn Bikes & Fashion.