De Tarmac en Venge in Sram Force Etap 12

Eerder dit jaar is de Tarmac Pro en de Venge Pro in een mooie uitvoering gekomen met het draadloze schakelsysteem van Sram.
Waarvan hier een Close look.

Specialized is afgestapt van een volledig nieuwe collectie aan het eind van de zomer/begin van de herfst. Voortaan worden modellen continu doorontwikkeld en de release vind uitgekiend maar wel gedurende het hele seizoen plaats(running change). Dit kan voor een groot evenement zijn of begin van het fietsseizoen. De nieuwe Roubiax is bijvoorbeeld voor Parijs-Roubaix 2019 gelanceerd.

Met de introductie van de nieuwe SRAM Force E-Tap Axis 12 speed die even na de RED E-Tap Axis 12 speed groep in de winkel lag is er ook een niewe Venge en Tarmac Pro aan het assortiment toegevoegd.

De afmontage is zoals bij alle Pro modellen:
– Roval CL 40 disc wielen
– Carbon S-Works stuur
– Het strakke Fact 11 carbon Frame bij de Venge en Fact 10 bij de Tarmac
РIn de kleur GLOSS TEAL TINT/BLACK REFLECTIVE

De Venge met zijn karakteristieke Aero vormen die voor minder windgevoeligheid en tijdwinst zorgen.

De Tarmac met zijn klassiekere  karakter, subliem stuurt en licht genoeg is voor de bergen. All Round voor alle omstandigheden.

Hier ook de nieuwe kleuren van de Tarmac S-Works ! Uiteraard krijgen ook de uitvoeringen Comp, Expert en Sport een nieuw kleurenpallet. Of het je kleur is blijft een kwestie van smaak!

GLOSS CRIMSON/ROCKET RED/DOVE GREY

SATIN CARBON/TARMAC BLACK/CLEAN