Sportieve en Wedstrijd Racefietsen

Sworks Venge E-TapJij bent een sportieve wielrenner die van snelheid houdt. Met een grote dosis grinta!! Aerodynamisch over het strakke asfalt racet. De renner die in volle speed de bocht neemt of op dynamische wijze de afdaling inzet Op een stijf frame met hoge velgen gemaakt van uitsluitend carbon afgemonteerd met de juiste groepen, denk aan Ultegra of Dura Ace. Met 24, 25 of 26 mm bandjes van Specialized Turbo Pro, Continental GP 4000 of Schwalbe One! Bandjes met de laagste rolweerstand.

Je zit als gegoten op je racer. Bij Konijn Bikes & Fashion wordt de wielrenner tot op de millimeter nauwkeurig op zijn of haar fiets gezet. Diep zitten om seconden te pakken.

Ook de kleding is zeer belangrijk. De racer draagt het liefst fietskleding die zit als een tweede huid. Die spieren ondersteunt en zorgt voor ventilatie. De zemen in de broek zijn soepel en niet heel dik gepamperd om goed contact te houden met de fiets. Verder dunne handschoenen om goed te kunnen sturen. Samen met je vrienden over strak asfalt scheuren, klinkerweggetjes en mooie landweggetjes pakken. Voor de ‘find your fast’ renner is de snelheid de focus.  Wie zichzelf in deze renner herkent komt naar Konijn Bikes & Fashion.