Tour Trekking fietsen

Image discover the world

Jij bent de globetrotter die op zijn of haar Santos bike er op uit gaat om de wijde wereld te ontdekken. Met een grote passie voor reizen, maak je van je vakantie een ware expeditie. Het avontuur lonkt. Op je Tubus voor en achterdrager je Ortlieb fietstassen. Met daarin je spulletjes en accessoires van Topeak waar je het de komende weken zo niet maanden mee moet doen. De ultieme vakantie om jezelf te leren kennen. Vriendschappen sluiten met mensen die je zonder je fiets niet had ontmoet. De voorpret voor deze vakantie begint al bij een gedegen voorbereiding. Wat neem ik mee? Wat heb ik echt nodig? Je Ortlieb fietstassen zijn praktisch en zeer geschikt voor een fietsvakantie. Met een slimme creatieve inpakmethode past er veel in.

Maar toch zullen er keuzes moeten worden gemaakt. De fietsroutes en kaarten gaan voorop het stuur en je gebruiksvriendelijke Garmin of Mio fietsnavigatie zit op je stuur bevestigt. Accommodaties uitzoeken en jezelf wel of niet van te voren aankondigen. Je Santos travelmaster met onderhoudsvrije Rohloff naaf en stalen voorvork is de meest sterke en stabiele fiets voor jou als sportieve vakantieganger.

De onderdelen voldoen aan een bepaalde standaard en zijn over de hele wereld verkrijgbaar. Bovendien kan de Rohloff naaf niet verbuigen of verlopen. Hou er wel rekening mee dat de Rohloff naaf moet worden ingereden. Je Santos travelmaster kan ook uitgevoerd worden met riemaandrijving. Het voordeel hiervan is, het is schoon, stil en onderhoudsvriendelijk. De riem hoeft niet gesmeerd te worden. Bij de gedegen voorbereiding mag de kleding niet ontbreken. De must have voor de fietsavonturier zijn de Sportful hot pack no rain jacket, een Giro of Bontrager helm, Craft ondergoed met zeem,Sportful  Karpos Casatsch Baggy Short en de Grib Grap Orca een lichtgewicht en waterdichte overschoen. Voor meer kleding suggesties helpt het team van Konijn Cycling Centre je met heel veel plezier.