Recreatieve mountainbikes

recreatief-mou8ntaibikenHeerlijk op zondagochtend de duinen in om het MTB parcours te rijden? Op je eigen tempo, niet te fanatiek maar wel genieten van de klimmetjes, de bochten en uiteraard het kopje koffie toe! Op je Specialized Rockhopper is geen pad onbegaanbaar. Een fantastische gelegenheid om met je fietsvrienden eens heerlijk uit te leven met een vleugje competitiedrang echter de gezelligheid staat voorop. Bij Konijn Bikes & Fashion oriënteer je je voor een tour/recreatieve mountainbike en sta je snel met de benodigde uitrusting klaar om op te stappen bij een van de vele mountainbike parcoursen in ons land of gewoon lekker een stukje op de weg bij je in de buurt.

 

De mountainbikes in deze categorie variëren in prijs tussen de 500,- en de 1200,-. Ze hebben allemaal een aluminium frame en de zitpositie is wat vriendelijker. klik hier voor onze recreatieve mountainbikes

De Rockhopper serie van Specialized en de Kuma van Bianchi vallen in deze categorie. Kom kijken, we hebben ze bij ons in de winkel staan.