Bekijk onze Mountainbikes

Mountainbike Alkmaar


Voor een sportieve mountainbike in de omgeving van Alkmaar ben je bij Konijn Cycling in Hoorn aan het juiste adres. In onze winkel laten we graag ons volledige assortiment zien met onder andere mountainbikes, elektrische fietsen en toerfietsen. Wij hechten veel waarde aan onze uitstekende service die wij graag aan jou bieden.

Bekijk jouw favoriete mountainbike bij ons in de omgeving van Alkmaar

Een geschikte mountainbike uitzoeken nabij Alkmaar kost natuurlijk wat tijd. Jouw fiets moet goed zitten en bij jouw persoonlijkheid passen. Hiermee helpen we jou graag in onze winkel. Kom je er in onze winkel achter dat je liever toch een andere fiets wilt dan een mountainbike? Ook dan kunnen wij jou verder helpen met ons brede aanbod. Naast mountainbikes verkopen we onder andere racefietsen, e-bikes en strandfietsen.

Kom langs in onze winkel of bel voor meer vragen

Wij begrijpen dat je eerst meer informatie wilt ontvangen over onze collectie. Deze beantwoorden we graag, zowel telefonisch als in onze winkel. Je kunt ons bereiken via 0229 - 241 439. Jouw ideale mountainbike uitzoeken in de omgeving van Alkmaar kan van dinsdag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Komt een avond beter uit? Dan zijn wij geopend op donderdag tussen 19:00 uur en 21:00 uur. 

Een greep uit ons aanbod: