Mountainbike Alkmaar

Voor een sportieve mountainbike in de omgeving van Alkmaar ben je bij Konijn Cycling in Hoorn aan het juiste adres. In onze winkel laten we graag ons volledige assortiment zien met onder andere mountainbikes, elektrische fietsen en toerfietsen. Wij hechten veel waarde aan onze uitstekende service die wij graag aan jou bieden.

Bekijk jouw favoriete mountainbike bij ons in de omgeving van Alkmaar

Een geschikte mountainbike uitzoeken nabij Alkmaar kost natuurlijk wat tijd. Jouw fiets moet goed zitten en bij jouw persoonlijkheid passen. Hiermee helpen we jou graag in onze winkel. Kom je er in onze winkel achter dat je liever toch een andere fiets wilt dan een mountainbike? Ook dan kunnen wij jou verder helpen met ons brede aanbod. Naast mountainbikes verkopen we onder andere racefietsen, e-bikes en strandfietsen.

Wat kost een mountainbike?

De kosten van mountainbikes lopen enorm uiteen. Het budget is een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van een mountainbike. Grofweg zijn er een drietal prijsgroepen. Met een beperkt budget kost een mountainbike tussen de €600,- en €1.000,-. Het is hierbij belangrijk dat hoofd- en bijzaken worden onderscheiden. Als je over een ruimer budget beschikt (tussen de €1.000,- en €2.000,-), kun je kiezen voor een mountainbike met een frame van aluminium of carbon en vering. Mountainbikes vanaf €2.000,- onderscheiden zich van goedkopere modellen in de details.

Welke helm past bij een mountainbike?

Voor mountainbikers worden speciale helmen geproduceerd die anders zijn ten opzichte van racefietshelmen. Het belangrijkste is dat de helm goed past. Met een meetlint kun je snel de omtrek van je hoofd opmeten. Aan de hand van de omtrek bekijken wij samen met jou welke maat hierbij past en welke helm aansluit bij jouw wensen. Kenmerken waaraan een helm kan voldoen is het vizier, de ventilatie en de reflectie.

Kom langs in onze winkel of bel voor meer vragen

Wij begrijpen dat je eerst meer informatie wilt ontvangen over onze collectie. Deze beantwoorden we graag, zowel telefonisch als in onze winkel. Je kunt ons bereiken via 0229 - 241 439. Jouw ideale mountainbike uitzoeken in de omgeving van Alkmaar kan van dinsdag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Komt een avond beter uit? Dan zijn wij geopend op donderdag tussen 19:00 uur en 21:00 uur.