Fietsenwinkel Hoogkarspel


Wij zijn Konijn Cycling; een betrouwbare en professionele fietsenwinkel met werkplaats in de omgeving van Hoogkarspel. Onze fietsenwinkel is gevestigd in Hoorn en samen met jou gaan wij op zoek naar de perfecte fiets. Ben je al tevreden met jouw eigen fiets, maar kan deze onderhoud gebruiken? Ook dan heten we je van harte welkom bij onze werkplaats.

Shop jouw favoriet in onze fietsenwinkel nabij Hoogkarspel

In onze winkel hebben we een breed aanbod fietsen van de mooiste merken in verschillende stijlen. Ga bijvoorbeeld voor dat ene zetje in jouw rug met een trendy e-bike, zoek de stranden op met een relaxte strandfiets en ga de extreme fietsroutes opzoeken met één van onze mountainbikes of racefietsen. Ook hebben wij tal van accessoires op het gebied van fietsen en de wielersport. In onze fietsenwinkel nabij Hoogkarspel geven wij graag een passend advies over onze accessoires en fietsen, zodat jij met een glimlach onze winkel verlaat!

Bezoek onze winkel voor meer informatie

In onze fietsenwinkel nabij Hoogkarspel staat ons enthousiaste team jou graag te woord. Heb je vragen over onze collectie, winkel of overige vragen? Dan zijn wij telefonisch te bereiken via 0229 - 241 439. Onze winkel is geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 18:00 uur en op zaterdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Tijdens onze koopavond op donderdag kun je ons bezoeken tussen 19:00 uur en 21:00 uur.